Ari Hiljanen - 0400 890 120 info@laatuykkoset.fi

Ilmalämpö­pumppu –

Myynti ja asennus –

Tampere, Pirkanmaa

Myymme ja asennamme Cooper&Hunter, Gree, Mitsubishi Electric, Toshiba sekä Vivax -ilmalämpöpumppuja Tampereen & Pirkanmaan alueella

Ilmalämpöpumpulla säästät rahaa

Merkkiemme hyötysuhde on erittäin hyvä. Kuluttamasi sähköenergian saat takaisin jopa viisinkertaisena lämpöenergiana. Suurimmat säästöt syntyvät suorasähkölämmitteisissä taloissa, mutta ilmalämpöpumppu soveltuu hyvin myös muihin lämmitystapoihin.

Ilmalämpöpumpulla lämmität

Ilmalämpöpumppu siirtää ulkoilmassa olevan ilmaisen lämpöenergian kotisi lämmitykseen. Pumppua käytetään normaalin lämmitysjärjestelmän rinnalla ja se tasoittaa sisätiloissa olevia lämpötilakerrostumia.

Ilmalämpöpumpulla jäähdytät

Kesäisin viilennät kotisi sisäilmaa tehokkaasti. Ilmalämpöpumpuista löytyy myös tehokas kosteudenpoisto-toiminto.

Ilmalämpöpumpulla puhdistat

Pumpun sisäyksikkö kierrättää huoneilmaa ja suodattaa siitä epäpuhtauksia. Suodatus on kolmitasoinen: pestävä esisuodatin poistaa karkeat hiukkaset, pestävä Plasma Pure-suodatin poistaa bakteerit sekä itiöt ja ionisaattori tekee huoneilmasta raikkaampaa.

Ilmalämpöpumppua on helppo käyttää

Ilmalämpöpumppujen mukana saat näytöllisen kaukosäätimen sekä selkeät, suomenkieliset käyttöohjeet. Saatavilla on myös puhelimella toimiva etäsäätölaite mökkikäyttöön!

Ilmainen kartoitus!

Ota meihin yhteyttä, niin teemme ilmaisen kartoituskäynnin ja tarjouksen. Voit vähentää asennustyön osuuden myös kotitalousvähennyksenä. Pyydä tarjous myös vesi-ilmalämpöpumpuista ja aurinkokeräimistä!